Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد ابراهیم تحسیری در آستانه روز معلم ضمن تبریک این روز به جامعه‌ فرهنگیان از پرداخت بیش از 700 فقره غرامت فوت معلمان کشور (بدلیل کرونا) خبر داد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، مدیرعامل شرکت بیمه معلم طی پیام تبریکی به جامعه شریف فرهنگیان ابراز داشت:

معلمان‌ فداکار هیچگاه سنگر علم و دانش را خالی نمی‌کنند حتی این روزها که جامعه شاهد مبارزه با ویروس کروناست، همچنان آموزش می‌دهند و دانش را مهمان خانه‌های دانش‌آموزان می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه معلم طی همکاری با آموزش و پرورش، مفتخر است اعلام‌دارد که بر همراهی با معلمان عزیز کشورمان مداومت می‌ورزد بخصوص در روزهای سخت کنونی که شیوع این ویروس آرامش و آسایش خاطر را تحت تاثیر قرارداده است. شرکت بیمه معلم بنابر وظیفه ذاتی خود، تلاش کرده تا در این ایام سخت در کنار جامعه فهیم فرهنگیان باشد و شاهد این مدعا نیز تعامل مستمر با آموزش و پرورش که به‌ثمر نشسته‌ است. بر خود لازم می‌دانم به نمایندگی از کلیه کارکنان بیمه معلم این روز بزرگ را تبریک و تهنیت عرض کنم. // محمدابراهیم تحسیری //

خدمات بیمه معلم به جامعه فرهنگیان کشور در سال‌های اخیر

• ایجاد شعبه ویژه فرهنگیان

• ارتقای سطح خدمات بیمه‌عمر مصوب فرهنگیان تا سقف 100.000.000 ریال

• افزایش تعداد فرهنگیان تحت پوشش در عمر مکمل از 500,000 نفر در سال 93 به بیش از 1,100,000 نفر در سال 98

• افزایش سرمایه غرامت فوت و نقص عضو در پوشش عمر و حوادث مکمل فرهنگیان تا سقف 500.000.000 ریال در برخی از استان‌ها

ارائه خدمات بیمه‌‌عمر و حوادث گروهی به همسر و فرزندان فرهنگیان

• ارائه بیمه نامه حوادث انفرادی بصورت دفترچه‌ای به فرهنگیان

• ارتقای سطح خدمات بیمه مسئولیت مدیران آموزش و پرورش تا سقف دیه‌کامل

• ارائه خدمات بیمه اتومبیل به فرهنگیان با صدور بیش از 560 هزار بیمه‌نامه شخص ثالث به صورت اقساط 6 ماهه و 11 ماهه و کسب رضایت 75% فرهنگیان در پرداخت خسارت

• ارائه خدمات بیمه‌های عمر و مستمری فرهنگیان در قالب طرح‌های متنوع

• ارائه بیمه آتش‌سوزی اماکن اداری، آموزشی و رفاهی متعلق به آموزش و پرورش

• ارائه بیمه آتش‌سوزی منازل مسکونی فرهنگیان شاغل و بازنشسته

• ارائه بیمه عمر مانده بدهکار( وام‌های ضروری فرهنگیان شاغل و بازنشسته)

• ارائه بیمه‏های مسئولیت و مهندسی ساخت و سازهای مدارس و اماکن اداری و آموزشی تحت اجرای سازمان نوسازی، توسعه و تجهیزات مدارس

• ارتقای فرهنگ بیمه در بین فرهنگیان از طریق برگزاری دوره ضمن خدمت با موضوع بیمه به صورت حضوری و الکترونیک با مشارکت بیش از 70 درصدی فرهنگیان

• با توجه به شرایط جامعه(شیوع کرونا) و عدم حضور دانش آموزان : ایجاد و راه‌اندازی سایت همگام" در زمان ثبت‎نام دانش‎آموزان در مدرسه اطلاعات آنان توسط مسئولین مدرسه ثبت می‌گردد و بیمه‎شدگان می‍توانند بدون محدودیت زمان و موقعیت جغرافیایی با مراجعه به سامانه کارت الکترونیکی خود را دریافت کنند (با اطلاعات کامل از تعهدات ، شرایط قرارداد ، فرآیند خسارت و ...) "

• افزایش تعهدات دانش‌آموزی باتوجه به نیاز سنجی و درخواست وزارت آموزش و پرورش تا سقف 1.500.000.000 ریال

• توسعه فرهنگ بیمه در بین دانش‌آموزان سراسر کشور از طریق طراحی بازی‌های بیمه‌ای و تالیف کتب بیمه‌ای ویژه گروه سنی الف، ب و ج

• کسب رضایت 85 درصدی در تعامل مستمر با آموزش و پرورش ( تمدید قرارداد حوادث تحصیلی دانش آموزان)

انجام مسئولیت اجتماعی / گزیده‌ای از اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته در جهت محرومیت‌زدایی از مناطق کمتر توسعه یافته کشور

• تجهیز مدارس به چمن مصنوعی و گرانول

• به جهت توسعه سلامت اجتماعی و فرهنگی، تولید بازی بیمه‌ای

تجهیز مدارس به وسایل سرمایشی، گرمایشی

• احداث مدرسه در پی آتش‌سوزی کانکس معلمان/ استان خوزستان

• مشارکت بیمه معلم در ساخت مدرسه / استان سیستان و بلوچستان

• اهدا تعداد قابل توجه دستگاه تبلت به دانش‌آموزان مناطق کم بهره‌مند کشور (تحصیل آسان در دوران کرونا)

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه معلم بیمه عمر بیمه آتش سوزی فرهنگیان پول نیوز آموزش و پرورش دانش آموزان ارائه بیمه خدمات بیمه بیمه معلم تا سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۵۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان

رئیس قوه قضائیه گفت: حرمت مراکز آموزشی و فعالان آن از جمله دانش‌آموزان و فرهنگیان باید حفظ شود و مشارکت فرهنگیان برای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان یکی از عرصه‌های همکاری میان نهاد قضا و آموزش‌ و پرورش است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست با جمعی فرهنگیان و معلمان نمونه سراسر کشور، با اشاره به کلام حضرت علی (ع) مبنی بر «مَن عَلَّمَنی حَرفاً فَقَد صَیَّرَنی عَبداً»، اظهار کرد: جایگاه معلم در جامعه ما جایگاه رفیعی است، اما باید ببینیم که آیا در عمل توانسته‌ایم این جایگاه رفیع را پاس بداریم؟ آیا تخصیص سهم و اعتبار و بودجه به آموزش‌وپرورش ما هم‌تراز با اهمیت بالای نهاد آموزش و تربیت است؟ علت پایین بودن امکانات مالی و تجهیزاتی آموزش و پرورش نسبت به دیگر دستگاه‌ها چیست؟ مگر غیر از این است که هر میزان هزینه‌کرد در آموزش‌وپرورش، به مثابه سرمایه‌گذاری است؟ اگر تغییر و جابه‌جایی وزرای آموزش‌وپرورش در ادوار مختلف زیاد بوده است، علت آن ناشی از اهمیت و عظمت کار در این وزارتخانه است یا نقصان کارکردی مطرح است؟

وی افزود: خوب دفاع کردن از منافع دستگاه متبوع در جلسات مسئله مهمی است، وزیر آموزش و پرورش فردی دلسوز، تلاشگر، آشنا و عالم به مأموریت خود است.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: خوب دفاع کردن از منافع دستگاه متبوع در جلسات مسئله مهمی است، وزیر آموزش و پرورش فردی دلسوز، تلاشگر، آشنا و عالم به مأموریت خود است، همچنین حرمت مراکز آموزشی و حریم خصوصی افراد باید حفظ شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با تاکید بر تکریم جایگاه و مقام رفیع معلم و مدرسه گفت: حرمت مراکز آموزشی و فعالان آن اعم از دانش‌آموزان و معلمان و فرهنگیان، باید حفظ شود، همان‌طور که حریم خصوصی آن‌ها نیز باید حفظ شود؛ شکستن این حرمت و این حریم از هیچ شخص و هیچ بخشی قابل قبول نیست؛ در وهله نخست خود معلمان و فرهنگیان باید پاسدار حرمت و حریم نهاد آموزش و مرکز آموزشی و دانش‌آموز باشند؛ در اینجا باید رسیدگی صورت گیرد تا حق و حقوقی از کسی ضایع نشود.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به برخی نکات مطرح شده در جلسه در مورد ورود ضابطین برای بازداشت محکومان به داخل مدرسه گفت: بر قوه قضائیه، ضابطان دستگاه قضا و دستگاه‌های امنیتی واجب است که حرمت و حریم مراکز آموزشی و اعضای آن را پاس بدارند، تردیدی در این مقوله وجود ندارد، در این خصوص نیز آماده شنیدن پیشنهادها هستیم.

رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به عرصه‌های گسترده و فراخِ تعامل و همکاری میان نهاد قضا و نهاد آموزش‌وپرورش در کشور، بیان کرد: مشارکت فعالانه معلمان و فرهنگیان در راستای افزایش سطح دانش حقوقی و قضائی دانش‌آموزان و والدین آن‌ها، یکی از عرصه‌های تعامل و همکاری میان نهاد قضا و نهاد آموزش‌وپرورش است؛ شما معلمان و فرهنگیان می‌توانید دانش‌آموزان را با حقوق و تکالیف اجتماعی و شهروندیشان آشنا کنید تا از این طریق از وقوع تخلف و جرم پیشگیری به عمل آید.

اجرای سلیقه‌ای قانون مشکل‌زا است

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: خود شما معلمان و فرهنگیان باید در مقام آموزش حقوق و قضا به دانش‌آموزان، نسبت به حیطه‌های قانونی عنایت و اِشراف داشته باشید؛ در همین نشست دو نفر از معلمان از عبارت «ترک فعل» استفاده کردند، در اینجا باید توجه شود که مقوله «ترک فعل» شقوقِ مختلفی دارد؛ یک ترک فعل، منجر به جرم می‌شود و یک ترک فعل نیز مستلزم جرم است و به‌طور مستقل جرم محسوب نمی‌شود، در این موارد قوه قضائیه باید ورود و برخورد قانونی کند. یک نوع ترک فعل هم وجود دارد که سبب تضییع امور می‌شود، این ترک فعل ممکن است جرم نباشد، اما از باب حقوق مدنی می‌توان به آن رسیدگی کرد، از سوی دیگر، باید دید شخصی که ترک فعل کرده، آیا قدرت اجرایی داشته یا خیر؟ گاهی یک مدیر یا مسئول می‌خواهد کاری را انجام دهد، اما امکانات آن را ندارد، بنابراین باید به این نکته نیز توجه شود. لفظ «ترک فعل» بسیار در حال مطرح شدن در جامعه است، بدون آنکه ابعاد و شقوق آن تبیین شود. شما معلمان و فرهنگیان در این زمینه می‌توانید اثرگذار باشید.

وی با اشاره به پرونده‌هایی که در دیوان عدالت در خصوص معلمان و آموزش‌وپرورش مطرح است، گفت: وزارت آموزش‌وپرورش نمایندگانی را معرفی کند تا به پیگیری دادخواست‌هایی بپردازند که در خصوص مقولات مرتبط با آموزش‌وپرورش، تسلیم دیوان عدالت اداری می‌شوند؛ حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری رئیس دیوان نیز نسبت به این موضوع و رفع مسائل حوزه آموزش و پرورش، اهتمام دارد.

رئیس قوه قضائیه اضافه کرد: مطابق گزارش‌های رسیده از سازمان بازرسی کل کشور، جهت‌گیری اقدامات این سازمانِ نظارتی، همواره در راستای تأمین منافع وزارت آموزش‌وپرورش بوده است؛ سازمان بازرسی در موارد متعددی، پیگیرِ قوانین و بخشنامه‌های معطل‌مانده حوزه آموزش‌وپرورش بوده است و مکاتبه این سازمان با مجلس در رابطه با رتبه‌بندی معلمان، اقدامی اثرگذار در این حوزه بوده است؛ در اینجا نیز دوباره تاکید داریم که هر مقدار از قوانین در حوزه کاری آموزش‌وپرورش که اجرا نمی‌شوند یا به نحو مطلوب اجرا نمی‌شوند را به سازمان بازرسی برای پیگیری معرفی کنید.

حضور دانش‌آموزان و معلم‌ها در جلسه‌های دیوان عالی کشور یا دیوان عدالت اداری بلامانع است

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: بدون تردید حوزه همکاری و تعامل آموزش‌وپرورش و «معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه» نیز بسیار گسترده و مبسوط است؛ حضور قضات و حقوقدانان در مدارس، با هدف ارتقای آگاهی‌های حقوقی و قضائی دانش‌آموزان و معلمان و تجویز و ترویج راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم در میان قشر گسترده مرتبط با نهاد مدرسه، از جمله دانش‌آموزان، اولیای آن‌ها، معلمان، فرهنگیان و خانواده‌هایشان، اقدامی اثرگذار است، همچنین حضور دانش‌آموزان و معلمان در محاکم قضائی یا جلسات هیئت عمومی دیوان عالی یا دیوان عدالت اداری در چارچوب ضوابط، امری بلامانع، نافذ و مفید است.

وی با اشاره به پیشنهاد مطرح شده در جلسه ناظر بر تجهیز هنرستان‌ها از طریق عوائد و منابع حاصل از اموال تملیکی، گفت: در این حوزه، اختیار عمل با دولت است، اما چنانچه قوه قضائیه بتواند کمکی ارائه دهد، دریغ نخواهیم کرد، چرا که همان‌طور که تاکید کردم ما هزینه‌کرد در آموزش‌وپرورش را به مثابه سرمایه‌گذاری تلقی می‌کنیم.

انتقاد جدی دادستان کل کشور به رها شدن مدارس دولتی و بی‌عدالتی آموزشی و تربیتی در مدارس

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی، دادستان کل کشور ضمن انتقاد از نحوه رسیدگی به مدارس دولتی و توسعه مدارس غیرانتفاعی، اظهار کرد: ما به عنوان نظام اسلامی وظیفه داریم شرایط و زمینه شکوفایی استعدادهای فرزندان این جامعه را فراهم کنیم، اما این شرایط در اغلب موارد در مدارس دولتی فراهم نیست.

وی ادامه داد: انتظار ما این است که مدارس دولتی، مأمن و پناهگاهی برای خانواده‌هایی که از لحاظ مالی تمکن و امکانات لازم را ندارند، اما دغدغه تربیت فرزندانشان را دارند، باشد.

کد خبر 751385

دیگر خبرها

  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال‌ نمایش خانگی
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • همایش تجلیل از سفیران معروف
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه