Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@10:24:58 GMT

مرگ دردناک خانم معلم فداکار به همراه ۲ دانش‌آموز

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۳۴۹۹

مرگ دردناک خانم معلم فداکار به همراه ۲ دانش‌آموز

صبح روز شنبه ۲ دختر دانش‌آموز همراه با خانم معلمشان جان خود را در یکی از هوتک‌ها (آبگیر) در روستای سلور بازار بخش پلان چابهار واقع در استان سیستان و بلوچستان از دست دادند.

به گزارش همشهری‌، همزمان با گرم شدن هوا حوادث مربوط به غرق شدگی نیز رو به افزایش است. در تازه‌ترین حادثه که در روستای سلور بازار بخش پلان چابهار واقع در استان سیستان و بلوچستان رخ داد، ۲ دختر دانش‌آموز همراه با خانم معلمشان جان خود را در یکی از هوتک‌ها (آبگیر) از دست دادند، اما این حادثه چگونه اتفاق افتاد؟

ماجرا از این قرار بود که صبح دیروز (شنبه) این خانم معلم به نام یاسمین هوت همراه تعدادی از دانش‌آموزان که از اقوامش بودند برای تفریح به اطراف روستا رفته بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند این روستا در سال‌های اخیر از آب لوله‌کشی برخوردار شده، اما همچنان در اطراف روستا هوتک‌ها وجود دارند و بارندگی‌های اخیر موجب شده هوتک‌ها پرآب باشند. بعد از آنکه دختربچه‌ها ساعتی را در اطراف روستا به بازی گذراندند، برای شستن دست و روی‌شان کنار یکی از هوتک‌ها رفتند. هنوز چند لحظه از حضور بچه‌ها در آنجا نگذشته بود که به‌دلیل گل‌آلود بودن کنار هوتک پای ۳نفر از آن‌ها سر خورد و داخل آب افتادند.

خانم معلم با سر و صدای بچه‌ها متوجه حادثه‌ای که اتفاق افتاده بود شد و دوان‌دوان خودش را به هوتک رساند و داخل آب پرید. او می‌خواست هرطور که شده جان بچه‌ها را نجات دهد. خانم معلم فداکار به هر زحمتی که شده توانست یکی از دختربچه‌ها را نجات دهد، اما ۲ دانش‌آموز ۷ و ۸ ساله به نام‌های رقیه و مریم همراه با خود خانم معلم در هوتک غرق شدند.

مهرداد آرام، بخشدار بخش پلان چابهار، در این باره گفت: تفریح بچه‌ها همراه با معلم‌شان ارتباطی به مدرسه ندارد و آنها، چون فامیل بودند با یکدیگر به اطراف روستا رفته بودند و یکی از قربانیان برادرزاده خانم معلم بود.

او ادامه داد: به‌دنبال این حادثه و با داد و فریاد سایر بچه‌ها بعد از حدود ۲۰ دقیقه مردان روستا متوجه حادثه شده و پیکر‌های قربانیان را از آب بیرون کشیدند.

این حادثه تلخ در شرایطی اتفاق افتاد که چند روز قبل نیز ۳ دختر نوجوان که برای شستن لباس به کنار رودخانه‌ای رفته بودند به‌دلیل باتلاقی بودن رودخانه در آن گرفتار شده و جان خود را از دست دادند. روز چهارشنبه گذشته ۴ دختر نوجوان که اهل روستای گورناگ از توابع بخش مرکزی شهرستان سرباز واقع در استان سیستان و بلوچستان بودند برای شست‌وشوی لباس کنار رودخانه گورناگ رفتند.

آن‌ها مشغول شست‌وشوی لباس و بازی بودند که به‌دلیل باتلاقی بودن حاشیه رودخانه در آن فرو رفتند. در جریان این حادثه ۳ نفر از دختران نوجوان در رودخانه غرق شدند و یکی از آن‌ها نجات پیدا کرد.

در همین حال ماریه امیریان، بخشدار بخش مرکزی شهرستان سرباز در این‌باره گفت: این حادثه حدود ساعت ۱۵روز چهارشنبه اتفاق افتاد و قربانیان بین ۱۲ تا ۳۰ سال سن داشتند. آن‌ها از اهالی همان روستا بودند که در رودخانه غرق شدند و با تلاش افراد محلی پیکرهای‌شان از آب بیرون کشیده شد.

وقوع این دو حادثه جداگانه که منجر به مرگ ۶ زن و کودک در سیستان و بلوچستان در رودخانه هوتک شد بار دیگر زنگ خطر درباره رسیدگی به مناطق محروم را به صدا درآورد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: غرق شدن سیستان و بلوچستان اطراف روستا دانش آموز خانم معلم هوتک ها بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۳۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی گفت: وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از این افراد، برخورد کرده و از سیستم حذف شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال 1363 در وزارت آموزش و پرورش ایجاد اما در سال 1380 حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.

وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال 1385 قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت 18 سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

فوق‌برنامه‌ها را تعطیل و فعالیت تربیتی جایگزین کنید

پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که  مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه 4 نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، 50 هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های 5 نفری و 7 نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: 300 هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

برخورد با معلم بلاگرها

پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگرها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

واکنش آموزش‌وپرورش به اقدامات "معلم بلاگرها"/ فیلمبرداری از دانش‌آموزان در کلاس ممنوع است

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگرها باید در در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش‌‌آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آنها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین 300 هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • فیلم؛ سرکار گذاشتن بامزه خانم معلم توسط دانش آموزان
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • معلمان بر شخصیت دانش‌آموزان تاثیرگذار هستند
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان